Business

Vergaderen, een personeelsborrel, receptie of bedrijfsfeest. Wat voor zakelijk evenement u ook wilt aanbieden aan uw relaties of gasten, de Hattemshof is de ideale omgeving in het groen. Dichtbij Zwolle en aan de rand van Hanzestadje Hattem vindt u de rust en privacy om uw bijeenkomst naar wens en behoefte in te richten. De locatie is goed bereikbaar via A28 en A50.
Geen event is hetzelfde en daarom bieden wij zoveel mogelijk maatwerk.

Om deze sfeer omgeven door groen volledig te ervaren in ieder seizoen, kunt u gebruik maken van transparante tenten die zowel zomers als ’s winters te gebruiken zijn. De gesloten tenten zijn geschikt voor maximaal 50 personen. De open tenten voor maximaal 200 personen.

Arrangement A (Volledig verzorgd)
Voor uw onvergetelijk event kunnen wij u de locatie aanbieden inclusief feesttent met sfeervolle inrichting, catering en roodtrucks als ook trouwauto’s en oldtimers. Om de sfeer in de boomgaard omgeven door groen volledig te ervaren in ieder seizoen, maken wij gebruik van gedeeltelijk transparante tenten die zowel zomers als ’s winters te gebruiken zijn. De gesloten tenten zijn geschikt voor maximaal 50 personen. De open tenten voor maximaal 200 personen.

Geen evenement is hetzelfde en daarom bieden wij zoveel mogelijk maatwerk. Vul ons contactformulier in voor een offerte op maat, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Arrangement B (Alleen locatie verhuur)

Onze sfeervolle locatie is te huur waarbij u zelf beslist hoe u de locatie inricht. U regelt uw eigen benodigdheden voor uw feest of gelegenheid en krijgt de volledige eigen hand in organisatie. 

Voor alleen locatiehuur van opbouw tot en met afbreken rekenen we de volgende tarieven:

  • 150 euro bij 0 tot 50 personen
  • 175 euro bij 51 tot 100 personen
  • 225 bij 101 tot 150 personen
  • 300 bij 151 tot 200 personen

Informeer naar de mogelijkheden en/of voor afspraken voor locatie bezoek neemt u contact met ons op via ons contactformulier.

Ga hier naar het contactformulier.